Holland House

Op vrijdag 28 september, na afloop van de derde en laatste wedstrijddag is het tijd voor een feestje.

Supporters en Team NL ontmoeten elkaar in Holland House. In Boedapest wordt Holland House georganiseerd op een boot: Restaurant Spoon the Boat, naast de kettingbrug, ter hoogte van Buda Castle.

Adres
Restaurant Spoon the Boat, 1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötö
Deur open: 20:30 uur
Einde: 23:00 uur

Team NL arriveert omstreeks 21:00 uur, wij verzoeken u daarom uiterlijk
20:50 uur aanwezig te zijn om het team feestelijk te onthalen.

Kleding: oranje

Kosten: € 29,50 inclusief drankjes.

Let op: Alle kaarten voor Holland House zijn UITVERKOCHT.

Beste Team NL supporter,

Helaas moeten wij je mededelen dat door een onvoorziene, overweldigende belangstelling alle toegangskaarten voor het Holland House (eerder) zijn uitverkocht. Wij realiseren ons dat sommige supporters hierdoor helaas geen kaarten meer kunnen krijgen, ondanks dat er tot 14 september de mogelijkheid was om te bestellen. We zijn verrast door deze enorme stijging in aanvragen t.o.v. de voorgaande jaren.  

Wij betreuren het feit dat supporters nu niet in staat zijn deze avond bij te wonen. Er is inmiddels contact geweest met de organisatie, echter zijn we door de lokale veiligheidsvoorschriften niet in staat meer mensen toe te laten op de boot waar het feest zal plaatsvinden. Ook andere ruimtes met een grotere capaciteit zijn niet meer voorhanden in Boedapest. Dit door de grote belangstelling waarop EuroSkills mag rekenen.

We beraden ons momenteel of er naast het Holland House nog andere alternatieven zijn, om het Team een hart onder de riem te kunnen steken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van die alternatieven? Stuur een mail met je gegevens en het aantal personen waarvoor je geen kaart hebt kunnen kopen aan: fonhof@worldskillsnetherlands.nl

Team NL
WorldSkills Netherlands