Afgelopen weekend werd Marco Quené door zijn werkgever Voestalpine Automotive Components Bunschoten, als erkenning voor zijn prestaties, uitgenodigd voor een persoonlijke meet-and-greet met de formule 1-piloten Max Verstappen en Daniel Ricciardo! De ontmoeting vond plaats tijdens de Grand Prix van Oostenrijk 2017 op de Red Bull Ring in Spielberg. Wij hopen natuurlijk dat dit een ontmoeting was tussen toekomstige wereldkampioenen!

Marco behaalde vorig jaar tijdens EuroSkills een 5e plaats en een medal of excellence, in oktober verdedigd hij Nederland tijdens WorldSkills in Abu Dhabi. Zijn meet-and-greet met zijn landgenoot Max Verstappen is een extra motivatie.

Verstappen wenste hem in Spielberg het allerbeste en met name veel succes tijdens het WK voor beroepen. Marco: “Het weekend in Spielberg en de unieke sfeer van de formule 1 hebben een diepe indruk op me gemaakt. Ik leerde met Max Verstappen een landgenoot en tegelijk één van de beste formule 1-piloten ter wereld persoonlijk kennen. Dat staat blijvend in mijn geheugen geprent.”